Tillverkare

List of all manufacturers


Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

44,00 €

20% 35,20 €

Tillgänglighet: Stock

Buy Salbutamol Sterling Knight (salbutamol, albuterol, salbutamolum)

Albuterol (salbutamol) är en selektiv beta-2-agonist som clenbuterol används för behandling av astma medicinskt. Det används som ett fett brännare av kroppsbyggare och fitness entusiaster. Effekterna är mycket lika de Clenbuterol ökar lypolysis (nedbrytning av lipider) genom att öka kroppstemperaturen genom höjning av basal ämnesomsättning och minskad aptit.

På senare år har det blivit mer populär än clenbuterol för fettförbränning. Det är ett säkrare alternativ än Clenbuterol. Största skillnaden är deras halveringstider. Clenbuterol har en halveringstid på 7-9 timmar, är albuterol halv livet bara 3-4 timmar. Så mindre biverkningar, mycket lägre nivå av beta-2-receptorn nedgradering och mer lätt att justera sömn och vila tider. Det har har mindre biverkningar såsom skakar och mer fokus förmåga.

Albuterol har något mer anabol effekt än Clenbuterol. Studier visade förbättringar i styrka och muskelmassa. Egentligen djurstudier visar större massa vinster. En av min vän frågade vad att ge till sin pitbull för muskeltillväxt och och jag rådde albuterol för endast 3 veckor. Efter 3 veckors hans lilla slet hund förvandlas till en massa monster kunde jag inte tro mina ögon. Muskelmassan hos människor är inte så stor men ändå märkbar.

Också att det har positiva hälsoeffekter som ökar det goda kolesterolet HDL och minskar det onda kolesterolet LDL. Du kan inkludera albuterol in din cykel i PCT (Post Cycle Therapy) och överbryggande mellan omgångarna. Så du kan styra förhöjda kolesterolvärden på grund av anabola steroider och hålla vinster efter steroid cykler.

 

Dosering:

Börja ta 1 tab dagligen sedan långsamt öka din dosering upp till maximalt 20mg dagligen. Split dosering 3 gånger per dag, för de flesta 12-16 mg dagligen är optimala dosen.
Kvinnor bör ta hälften av dosen.

Liksom clenbuterol, reglerar albuterol ner beta-2-receptorer, resultat minska med tiden men det tar längre tid än den clenbuterol på grund av korta halveringstid.

Rekommendera korta cykler 3 veckor på och 1 vecka för totalt 3 korta cykler så ska du ge en lång paus på minst 3 månader. Så du kan uppdatera dina receptorer och ge din kropp en vila.

 

Biverkningar:

Albuterol får stora effekter stimulerande biverkningar såsom; ökad härd hastighet, högt blodtryck, darrningar, sömnlöshet, svettningar och aptitlöshet. Liksom clenbuterol det utarmar aminosyra nivåer syra Taurin så kramper uppstår. Taurin komplettera rekommenderas för att förebygga muskelkramper.

Albuterol är ett mycket bättre och säkrare alternativ till Clenbuterol. Ja clenbuterol fettförbrännare effekten är mer än albuterol utan även biverkningar. Med albuterol mindre allvarliga obehagliga biverkningar, mer anabola resultat och längre användningstid.

Rekommendera ta tillskott, Omega3, CLA, ALA, flera vitaminer, mineraler, aminosyror (speciellt Taurin) och mjölk tistel när du är på albuterol.

 

Vanliga varumärken: Albuterol, Salbutamol, Ventolin, Salbutol, Proventil.