Tillverkare

List of all manufacturers


MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

72,00 €

25% 54,00 €

Tillgänglighet: Stock

Buy MX 197 Max Pro (mix products)

75 mg trenbolonacetat 3 ml
250 mg Nandrolone Decanoate 3 ml
250 mg Testosteron Compound
4 ml

 

trenbolonacetat:

Trenbolonacetat är en av de mest kraftfulla och anses effektiva anabola föreningar som finns i dag, och oftast resulterar i snabb hög kvalitet magert vävnad vinster. Det är väl lämpade för en snabb uppbyggnad av styrka och muskelmassa, vanligtvis ger användaren enastående resultat på relativt kort tid. Den anabola effekten av detta läkemedel jämförs ofta med populära medel såsom testosteron, med en skillnad: trenbolon inte konvertera till östrogen. Det finns ingen märkbar vätskeansamling, så att muskeln fick när du använder trenbolon kommer att vara mycket hård och definieras (som ger fett är låga nog). Den resulterande höga androgen nivå kan också påskynda förbränningen av kroppsfett, eftersom trenbolonacetat påskyndar ämnesomsättningen. Detta androgen effekt kan också resultera i större vascularity och fylligare muskler, extrem härdning av muskulatur, större vaskularitet och har varit effektiva på ett begränsat kaloriintag om proteinintag är fortfarande hög. Kombinerat med protein sparing / anti-katabola egenskaper trenbolon, det är ett särskilt effektivt läkemedel. Ytterligare fördelar är bland annat en betydande ökning av muskel glykogen och kreatin fosfat syntes, ökade produktionen av röda blodkroppar och ökad muskel insulinreceptorer aktivitet.

 

Nandrolone Decanoate:

Nandrolon Decanoate är en av de mest använda anabola föreningar. Dess popularitet beror på det enkla faktum att det uppvisar många mycket goda egenskaper. Strukturellt sett är Nandrolone mycket likt testosteron, även om den saknar en kolatom i den 19: e position (därav dess andra namn 19-nortestosteron). Den resulterande strukturen är ett hormon som uppvisar mindre androgena egenskaper än testosteron. Av primärt intresse är det faktum att Nandrolone inte kommer att bryta ner till en mer potent metabolit i androgen målvävnaderna. Det är ett långverkande förening med dekanoat ester ger denna drog en långsam övergång på upp till tre veckor, men i praktiken en stark utsläpp av Nandrolon är verkligen hållas i en till två veckor. Nandrolone Deaconate gör att muskelcellen att lagra mer kväve än det släpper så att en positiv kvävebalans uppnås. En positiv kvävebalans är synonymt med muskeltillväxt eftersom muskelcellerna, i denna fas, assimilerar (ackumuleras) en stor mängd protein än vanligt. Resultatet är en positiv kvävebalans och protein effekter byggnad som åtföljer den.

Många anser n androlone dekanoat vara den bästa övergripande steroid för en man att använda. Det har visat inte bara att vara effektiv på ett säkert sätt att uppfostra mager kroppsvikt, men också att vara till nytta för immunförsvaret, samt ha ett rykte om sig att lindra ömma leder och senor. Anledningen till detta är att den blockerar kortison receptorer vilket gör mindre kortison för att nå muskelceller och sammanbindande celler vävnad. I allmänhet kan man förvänta sig att få muskel vikt vid ungefär hälften av takten i att med en lika stor mängd testosteron. En cykel som varar tio till tolv veckor verkar göra det mesta mening, förväntar sig att framkalla en långsam, till och med få kvalitet muskler. En anti-östrogen sällan behövs med denna förening med dess Minskad risk för androgena och östrogena effekter, tillsammans med dess höga anabola potential också gör Nandrolone en mycket bra produkt att kombinera med testosteron för högre doser anabola terapi.

 

Testosteron Compound:

Testosteron Compound är en oljebaserad injicerbara innehåller fyra olika testosteron estrar: testosteron propionat (30 mg), testosteron phenylpropionate (60 mg), testosteron isocaproate (60mg) och testosteron dekanoat (100 mg). Det är en intelligent "konstruerad" blandning för att ge en snabb men förlängd frisättning av testosteron. Den propionat och phenylpropionate estrar i denna produkt är snabbt utnyttjas, släppa ut på marknaden inom de första fyra dagarna. De återstående estrar är mycket långsammare att släppa, vara aktiv i kroppen i ungefär två och tre veckor (respektive). Detta är en förbättring från standard testosteroner såsom Cypionate eller Enanthate, som ger en betydligt kortare duration, och ett mer varierande blodvärde.

Detta är en av de mest populära injicerbara testosteroner eftersom kombinationen av de fyra olika estrar samverkar tillsammans, både snabbverkande och långvarig. Blandningen av testosteroner gör att den kan erkännas av receptorerna för längre tid än andra testosteroner. Användningen av HCG (humant koriongonadotropin) och / eller klomifencitrat / Tamoxifen Citrate kan också vara till nytta vid ingående av användning för att säkerställa balans i hormonsystemet.

En effektiv dos för de flesta sträcker sig från 197 mg varje 2 dagar.