Produsenter

List of all manufacturers


Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

44,00 €

20% 35,20 €

Tilgjengelighet: Stock

Buy Salbutamol Sterling Knight (salbutamol, albuterol, salbutamolum)

Albuterol (salbutamol) er en selektiv beta-2 agonist som clenbuterol brukes til behandling av astma medisinsk. Den brukes som en fettforbrenner av kroppsbyggere og fitness entusiaster. Effektene er svært lik den Clenbuterol øker lypolysis (nedbryting av lipider) ved å øke kroppstemperaturen via økning av basal metabolic rate og reduksjon av appetitten.

I de senere årene er det blitt mer populært enn clenbuterol for fett tap. Det er et tryggere alternativ enn Clenbuterol. Hovedforskjellen er deres halvparten bor. Clenbuterol har en halveringstid på 7-9 timer, er Albuterol halveringstiden bare 3-4 timer. Så mindre bivirkninger, mye lavere nivå av beta-2 reseptor nedgradere og enklere å justere søvn og hvile ganger. Den har har mindre bivirkninger som rister og mer fokus evne.

Albuterol har litt mer anabole effekt enn clenbuterol. Undersøkelser viste forbedringer i styrke og lean mass. Egentlig dyrestudier viser større masse gevinster. En av vennen min spurte hva de skal gi til Pitbull hans for muskel gevinster og og jeg rådet Albuterol for bare 3 uker. Etter 3 uker hans lille revet doggy omgjort til en masse monster Jeg kunne ikke tro mine øyne. Lean masse gevinster hos mennesker er ikke så stor, men likevel merkbar.

Også det har helsemessige fordeler som økt gode kolesterolet HDL og redusere dårlige kolesterolet LDL. Du kan inkludere Albuterol inn i syklusen din, i pst. (post syklus terapi) og bygge bro mellom sykluser. Så du kan styre forhøyet kolesterol nivåer på grunn av anabole steroider og holde gevinster etter steroid sykluser.

 

Dosering:

Begynn å ta 1 tab daglig så sakte øke dosen til maksimalt 20 mg daglig. Split doser 3 ganger om dagen, for de fleste 12-16mg daglig er optimal dosering.
Kvinner bør ta halvparten av den dosen.

Som clenbuterol, regulerer Albuterol ned beta-2 reseptorer, resulterer avta over tid, men det tar lengre tid enn clenbuterol grunnet kort halveringstid.

Anbefal korte sykluser 3 uker på og 1 uke for totalt 3 korte sykluser så bør du gi en lang pause på minst 3 måneder. Så du kan oppdatere din reseptorer og gi kroppen din en pause.

 

Side Effects:

Albuterol har store stimulerende bivirkninger som; økt grua rente, høyt blodtrykk, skjelving, søvnløshet, svette og tap av appetitt. Som clenbuterol depletes det aminosyren taurin nivåer så kramper oppstår. Taurin supplere er sterkt anbefalt å unngå muskelkramper.

Albuterol er en mye bedre og tryggere alternativ til Clenbuterol. Ja clenbuterol fettforbrenner effekten er mer enn Albuterol men også bivirkninger. Med Albuterol mindre alvorlige ubehagelige bivirkninger, mer anabole resultater og lengre brukstid.

Anbefaler å ta kosttilskudd, Omega3, CLA, ALA, multi vitaminer, mineraler, aminosyrer (spesielt Taurin) og melk tistel når du er på Albuterol.

 

Vanlige merkenavn: Albuterol, Salbutamol, Ventolin, Salbutol, Proventil.