Fabrikanten

List of all manufacturers


Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

44,00 €

20% 35,20 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy Salbutamol Sterling Knight (salbutamol, albuterol, salbutamolum)

Albuterol (salbutamol) is een selectieve bèta-2-agonisten zoals clenbuterol gebruikt voor de behandeling van astma medisch. Het wordt gebruikt als een vetverbrander door bodybuilders en fitness liefhebbers. Effecten zijn zeer vergelijkbaar met de Clenbuterol verhoogt lypolysis (afbraak van lipiden) door een verhoging van de lichaamstemperatuur via verhoging van basaal metabolisme en de afname van de eetlust.

In de afgelopen jaren is het steeds populairder dan clenbuterol voor vet verlies. Het is een veiliger alternatief dan clenbuterol. Belangrijkste verschil is hun half leven. Clenbuterol heeft een halfwaardetijd van 7-9 uur, albuterol half leven is slechts 3-4 uur. Dus minder bijwerkingen, veel lager niveau van beta-2-receptor downgrade en nog veel meer makkelijk te slapen en rusttijden aan te passen. Het heeft heeft minder bijwerkingen, zoals shakes en meer focus vermogen.

Albuterol heeft iets meer anabole werking dan de clenbuterol. Studies toonden aan verbeteringen in kracht en vetvrije massa. Eigenlijk dierstudies vertoont een grotere massa winsten. Een van mijn vriend vroeg wat naar zijn pitbull te geven voor spiergroei en en ik adviseerde albuterol voor slechts 3 weken. Na 3 weken zijn kleine gescheurd hondje veranderd in een massa monster kon ik mijn ogen niet geloven. Vetvrije massa winsten bij de mens is niet zo groot, maar nog steeds merkbaar.

Ook heeft het voordelen voor de gezondheid zoals het verhogen van goede cholesterol HDL en het verminderen van slechte cholesterol LDL. U kunt albuterol in je cyclus, in PCT (post cycle therapie) en het overbruggen tussen de cycli. Zodat u kunt bepalen verhoogd cholesterolgehalte als gevolg van anabole steroïden en houden winsten na de steroïde cycli.

 

Dosering:

Start met een tab per dag dan langzaam verhogen van uw dosering tot maximaal 20 mg per dag. Split doseringen 3 keer per dag, voor de meeste 12-16mg per dag is optimale dosering.
Vrouwen moeten nemen de helft van die dosis.

Net als clenbuterol, albuterol regelt beneden de beta-2-receptoren, de resultaten afnemen na verloop van tijd, maar het duurt langer dan de clenbuterol door de korte halfwaardetijd.

Beveel korte cycli drie weken op en 1 week van voor in totaal 3 korte cycli dan moet u geven een lange pauze van tenminste 3 maanden. Dus je kunt vernieuw uw receptoren en geef je lichaam rust.

 

Bijwerkingen:

Albuterol heeft grote stimulerende bijverschijnselen, zoals; toegenomen haard, hoge bloeddruk, tremoren, slapeloosheid, zweten en verlies van eetlust. Net als clenbuterol het uitput aminozuur taurine niveaus, zodat krampen optreden. Taurine aan te vullen is sterk aanbevolen om spierkrampen te voorkomen.

Albuterol is een veel betere en veiliger alternatief voor de Clenbuterol. Ja, clenbuterol vetverbrander effect is meer dan de albuterol, maar ook de bijwerkingen. Met albuterol minder ernstige vervelende bijwerkingen, meer anabole resultaten en een langere gebruiksduur.

Raden het nemen van supplementen, Omega3, CLA, ALA, multi vitaminen-mineralen, aminozuren (vooral Taurine) en mariadistel wanneer je op salbutamol.

 

Vaak merknamen: Albuterol, Salbutamol, Ventolin, Salbutol, Proventil.