Fabrikanten

List of all manufacturers


MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

72,00 €

25% 54,00 €

Beschikbaarheid: Voorraad

Buy MX 197 Max Pro (mix products)

75 mg Trenbolone Acetaat 3 ml
250 mg nandrolon Decanoate 3 ml
250 mg Testosteron Compound
4 ml

 

Trenbolone Acetaat:

Trenbolonacetaat is een van de meest krachtige en wordt beschouwd als effectieve anabole stoffen in het bestaan ​​vandaag de dag, en meestal resulteert in een snelle hoge kwaliteit mager weefsel winsten. Het is zeer geschikt voor de snelle opbouw van kracht en spiermassa, meestal het verstrekken van de gebruiker uitzonderlijke resultaten in een relatief korte periode. De anabole werking van deze drug wordt vaak vergeleken met populaire middelen zoals testosteron, met een verschil: trenbolonacetaat niet omzetten naar oestrogeen. Er is geen merkbare vasthouden van water, zodat de spier opgedaan tijdens het gebruik van trenbolon zal zeer hard en gedefinieerd (mits vet niveaus zijn laag genoeg). De daaruit voortvloeiende hoge androgeen niveau kan ook versnellen de verbranding van lichaamsvet, omdat trenbolonacetaat versnelt het metabolisme. Dit androgene werking kan ook leiden tot een grotere vasculariteit en voller spieren, extreme verharding van de spieren, meer vasculariteit en is effectief op een beperkte calorie dieet als eiwitinname is nog steeds hoog. In combinatie met de eiwitsparend / anti-katabole eigenschappen van trenbolon, het is een bijzonder effectief middel. Bijkomende voordelen zijn een aanzienlijke toename van spierglycogeen en creatine fosfaat synthese, verhoogde productie van rode bloedcellen en een betere spier-insuline-receptor-activiteit.

 

nandrolon Decanoate:

Nandrolon Decanoate is een van de meest gebruikte anabole stoffen. De populariteit is te danken aan het simpele feit dat het vele zeer gunstige eigenschappen vertoont. Structureel, Nandrolon is zeer vergelijkbaar met testosteron, maar het ontbreekt aan een koolstofatoom op de 19e positie (vandaar de andere naam 19-nortestosteron). De resulterende structuur is een hormoon dat minder androgene eigenschappen dan testosteron. Van primair belang is het feit dat nandrolon zal niet breken tot een meer potente metaboliet in androgeen doelweefsels. Het is een lang werkende verbinding, met de decanoaat ester het verstrekken van deze drug een langzame afgifte van maximaal drie weken, maar in de praktijk een sterke release van nandrolon eigenlijk is gedurende een tot twee weken. Nandrolon diaconie zorgt ervoor dat de spiercellen om meer stikstof op te slaan dan vrijkomen, zodat een positieve stikstof balans is bereikt. Een positieve stikstofbalans is synoniem met spier-groei sinds de spiercel, in deze fase, assimileert (hoopt) een grote hoeveelheid eiwitten dan normaal. Het resultaat is een positieve stikstof balans en het eiwit gebouw effecten die daarmee gepaard gaan.

Velen beschouwen n androlone decanoaat de beste algehele steroïde voor een man om te gebruiken. Het is aangetoond dat niet alleen om doeltreffend te zijn op een veilige opvoeding mager lichaamsgewicht, maar ook gunstig zijn voor het immuunsysteem, evenals het hebben van een reputatie voor het verlichten van pijnlijke gewrichten en pezen. De reden hiervoor is dat het de cortisone-receptoren blokkeert waardoor minder cortisone om de spiercellen en het bindweefsel cellen te bereiken. In het algemeen kan men verwacht te winnen spier gewicht op ongeveer de helft van het bedrag van die met een gelijke hoeveelheid testosteron. Een cyclus duren tien tot twaalf weken te maken lijkt het meest logisch, in de verwachting te wekken een trage, zelfs winst van kwaliteit spier. Een anti-oestrogeen is zelden nodig met deze verbinding met de verminderde mogelijkheden voor androgene en oestrogene effecten, samen met zijn hoge anabole potentieel maakt nandrolon een zeer goed product om te combineren met testosteron voor hogere doses anabole therapie.


Testosteron Compound:

Testosteron Compound is een op olie gebaseerde injecteerbare met vier verschillende testosteron esters: testosteron propionaat (30 mg), testosteron fenylpropionaat (60 mg), testosteron isocaproate (60mg) en testosteron decanoaat (100 mg). Het is een intelligent "gemanipuleerd" mix ontworpen om een ​​snelle maar verlengde afgifte van testosteron te geven. De propionaat en fenylpropionaat esters in dit product zijn snel gebruikt, het vrijgeven van verkeer binnen de eerste vier dagen. De resterende esters zijn veel langzamer vrij te geven, blijven actief in het lichaam voor ongeveer twee en drie weken (respectievelijk). Dit is een verbetering ten opzichte van standaard testosterones zoals cypionate of enanthate, die een veel kortere duur van de activiteit, en een meer variabele bloedspiegel te bieden.

Dit is een van de meest populaire injecteerbare testosterones omdat de combinatie van de vier verschillende esters werken synergetisch samen, zowel snelwerkende en langdurig. De mix van testosteron maakt het mogelijk om te worden erkend door de receptoren voor langere tijd dan andere testosterones. Het gebruik van HCG (humaan choriongonadotrofine) en / of clomifeencitraat / Tamoxifen Citraat kan ook nuttig zijn bij de afsluiting van gebruiken om te zorgen voor evenwicht in het hormonale systeem.

Een effectieve dosering voor de meeste varieert van 197 mg om de 2 dagen.