Gyártók

List of all manufacturers


Sildenafil LA Pharma 10 tabs [100mg/tab]

Sildenafil LA Pharma 10 tabs [100mg/tab]

35,00 €

15% 29,75 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Sildenafil LA Pharma (sildenafil, viagra)

JAVALLATOK

Kamagra javallt a merevedési zavar kezelésére. Kamagra növeli a vér áramlását a péniszbe, így több vér áramlik a péniszbe, mint történt természetesen, ha az ember szexuális ingerlés. A több vér áramlik, és kevésbé folyik ki, az artériákban a pénisz kép, ami az erekció.

 

UTASÍTÁSOK

Használja Kamagra az orvos utasítása szerint.

Vegye Kamagra szájon át, étkezéstől függetlenül. Kamagra nem működik olyan gyorsan, ha netán mégis egy magas zsírtartalmú étel.

Kamagra gyorsan felszívódik. Maximális hatás között 30-120 perc a tabletta bevétele.

Kamagra segítségével már az erekció során a szexuális stimuláció esetén. Az erekció nem fordulnak elő csupán azáltal, hogy egy pirulát.

Ne vegyen be többet az ajánlott adag, vagy vegye be gyakrabban, mint a napi egyszeri, vagy az orvos utasítása szerint.

Ha kihagyott egy adag Kamagra és még mindig kívánja, hogy vegyenek részt a szexuális aktivitás, vegye be, amint eszébe jut. Folytatni kell venni azt az orvos utasítása szerint.

 

ADAGOLÁS

Az ajánlott adag 50 mg, figyelembe szükség szerint, körülbelül 1 órával a szexuális tevékenység előtt. Alapján hatékonyságáról és a tolerancia, az adag növelhető a maximális ajánlott adag 100 mg, illetve csökkent a 25 mg.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése lehet, hogyan kell használni Kamagra.

 

TÁROLÁS

Tárolja Kamagra szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15-30 ° C) távol nedvességtől, hőtől és a fény. Store Kamagra távol a gyerekeket.

 

További információk:

Hatóanyag: Sildenafil