Gyártók

List of all manufacturers


Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

44,00 €

20% 35,20 €

Elérhetőség: Készlet

Buy Salbutamol Sterling Knight (salbutamol, albuterol, salbutamolum)

Albuterol (szalbutamol) egy szelektív béta-2 agonista, mint clenbuterol használják asztma kezelésére orvosilag. Ezt alkalmazzák a zsírégető a testépítők és a fitness rajongóknak. Hatásai nagyon hasonlítanak a Clenbuterol nő lypolysis (bontásban lipidek) növelésével testhőmérséklet keresztül növeli a bazális anyagcserét és csökkenti az étvágyat.

Az utóbbi években egyre népszerűbb, mint clenbuterol a zsírégetés. Ez egy biztonságosabb alternatíva, mint a Clenbuterol. Fő különbség a felezési. Clenbuterol egy felezési ideje 7-9 óra, albuterol felezési ideje mindössze 3-4 óra. Így kevesebb mellékhatás, jóval alacsonyabb béta-2 receptor downgrade és könnyen állítható alvás és pihenés alkalommal. Meg kevesebb mellékhatása, mint a shake és nagyobb hangsúlyt képességét.

Albuterol némileg több anabolikus hatás, mint a clenbuterol. Vizsgálatok azt mutatták, javítása erő és izomtömeg. Igazából állatkísérletek azt mutatják nagyobb izomtömeg. Az egyik barátom megkérdezte, hogy mit adni a pitbull az izomnövekedéshez, és én ajánlott albuterol csak 3 hétig. 3 hét után a kis szakadt kutyus vált tömeges szörny nem tudtam hinni a szememnek. Száraz izomtömeg növekedését az emberek nem ilyen nagy, de még mindig észrevehető.

Továbbá azt az egészségügyi előnyökkel, mint a nő a jó koleszterin HDL és csökkenti a rossz koleszterin LDL. Akkor is albuterol be a ciklust, a PCT (ciklus utáni terápia) és áthidaló ciklusok között. Tehát akkor az ellenőrzés magas koleszterinszint miatt anabolikus szteroidok és folyamatosan nyereséget követően a szteroid ciklus.

 

Adagolás:

Elkezdi 1 tab napi majd lassan növelni az adagot maximum napi 20 mg. Osztott adagokat naponta 3 alkalommal, a legtöbb 12-16 mg a napi optimális dózist.
Nők kellene felét adagot.

Mint clenbuterol, albuterol le szabályozza a béta-2 receptor, az eredmények idővel csökken, de ez hosszabb időt vesz igénybe, mint a clenbuterol miatt rövid felezési ideje.

Ajánlása a rövid ciklus 3 hét, és 1 hetes teljes 3 rövid ciklus, akkor meg kell adni egy hosszú szünet, legalább 3 hónapig. Így frissíteni a receptorokat, és adja meg a test pihen.

 

Mellékhatások:

Albuterol nagymértékben serkentő mellékhatások, mint például, fokozott szív ráta, magas vérnyomás, remegés, álmatlanság, izzadás és étvágytalanság. Mint clenbuterol gyengíti aminosav taurin szint, így görcsök lépnek fel. A taurin kiegészítés erősen ajánlott, hogy megakadályozza az izomgörcsöket.

Albuterol egy sokkal jobb és biztonságosabb alternatívája a Clenbuterol. Igen clenbuterol zsírégető hatása nagyobb, mint a albuterol, hanem a mellékhatásai. Az albuterol kevésbé súlyos kellemetlen mellékhatások, több anabolikus eredményeket és hosszabb használati idő.

Javasoljuk, hogy kiegészítők, Omega3, CLA, ALA, multi vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak (különösen taurin) és a máriatövis, ha a albuterol.

 

Közös márkanév: albuterol, salbutamol, Ventolin, Salbutol, Proventil.