Gyártók

List of all manufacturers


MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

72,00 €

25% 54,00 €

Elérhetőség: Készlet

Buy MX 197 Max Pro (mix products)

75 mg trenbolon-acetát 3 ml
250 mg nandrolon Decanoate 3 ml
250 mg tesztoszteron Összetett
4 ml

 

trenbolon-acetát:

Trenbolon-acetát az egyik legerőteljesebb és hatékonynak ítélt anabolikus vegyület létezik ma, és jellemzően eredmények gyors minőségi izomszövet nyereséget. Ez kiválóan alkalmas a gyors építmény az erő és izomtömeg, általában biztosítja a felhasználó rendkívüli eredményeket viszonylag rövid idő alatt. Az anabolikus hatása ennek a gyógyszernek a gyakran hasonlítják a népszerű szerek, mint a tesztoszteron, egy különbséggel: trenbolon nem konvertálja az ösztrogén. Nincs észrevehető vízvisszatartás, ezért az izom szerzett, míg a trenbolon nagyon nehéz lesz, és meghatározott (feltéve, zsír szintje elég alacsony ahhoz). Az ebből eredő magas androgén szint is gyorsítani az égő testzsír, hiszen trenbolon gyorsítja az anyagcserét. Ez androgén hatás is vezethet nagyobb erezettség és teljesebb izmok, extrém keményedés izomzat, nagyobb erezettség és eredményes volt a korlátozott kalóriatartalmú étrend, ha fehérje bevitel továbbra is magas. Együtt a fehérje megtakarító / antikatabolikus tulajdonságai trenbolon, hogy ez egy különösen hatékony gyógyszer. További előnyök közé tartozik a jelentős növekedés az izom glikogén és kreatin-foszfát szintézisét, emelkedett vörösvérsejt termelést és a jobb izom inzulin receptor.


nandrolon Decanoate:

Nandrolon Decanoate az egyik legszélesebb körben használt anabolikus vegyület. Népszerűsége annak köszönhető, hogy az egyszerű tény, hogy mutat sok igen kedvező tulajdonságait. Szerkezetileg, nandrolon nagyon hasonlít a tesztoszteron, de hiányzik belőle a szén atom a 19. pozíció (ezért is más név 19-nortestosterone). Az eredményül kapott struktúra olyan hormon, amely mutat kevesebb androgén tulajdonságokkal, mint a tesztoszteron. Az elsődleges érdeke az, hogy a nandrolon nem törik le, hogy egy erős androgén metabolitja célszövetekben. Ez egy hosszú hatású vegyület, a decanoate észter feltéve, ha ez a kábítószer egy lassú kiadása idején legfeljebb három héten át, bár a gyakorlatban erős kiadását nandrolon valóban tartani egy-két hétig. Nandrolon Deaconate okoz az izomsejtek tárolni több nitrogént, mint kibocsátás, így a pozitív nitrogén egyensúly alakuljon ki. A pozitív nitrogén egyensúly egyet izomnövekedést óta izomsejt, ebben a fázisban, sajátítja (halmozódik fel) nagy mennyiségű fehérjét, mint máskor. Az eredmény pozitív nitrogén-egyensúly és a fehérje épület hatások kísérik azt.

Sokan úgy vélik n androlone decanoate, hogy a legjobb általános szteroid, hogy az ember használni. Bebizonyosodott, nem csak hatékony a biztonságos felnevelése sovány testtömeg, hanem hasznos, hogy az immunrendszer, valamint a jó hírű enyhítésére fájó ízületek és inak. Ennek az az oka, hogy gátolja a kortizon receptorokat, így lehetővé téve kevesebb kortizon, hogy elérjük a izomsejtek és a kötőszöveti sejtek. Általában lehet számítani szerezni izom tömeg körülbelül fele arány, hogy az azonos mennyiségű tesztoszteron. A ciklus tartós 10-12 hétig úgy tűnik, hogy a legtöbb értelme, arra számítva, hogy kiváltásához a lassú, még nyereséget minőségi izom. Az anti-ösztrogén ritkán van szükség ennek az összetett és annak csökkentett a lehetősége androgén és ösztrogén hatását, valamint a magas anabolikus potenciállal is tesz nandrolon egy nagyon jó termék, hogy összekapcsolják a tesztoszteron magasabb dózisú anabolikus terápia.

 

tesztoszteron Összetett:

A tesztoszteron vegyület egy olaj-alapú injektálható amely négy különböző tesztoszteron-észterek: tesztoszteron propionát (30 mg) tesztoszteron phenylpropionate (60 mg), a tesztoszteron isocaproate (60 mg), és a tesztoszteron decanoate (100 mg). Ez egy intelligens "mesterséges" keverék célja, hogy gyors de elnyújtott a tesztoszteron. A propionát és phenylpropionate észterek termék gyorsan kimerült, felszabadító forgalomba az első négy napon. A fennmaradó észterek sokkal lassabb a kibocsátás, marad aktív a szervezetben, körülbelül két és három hét (kal). Ez a javulás a normál tesztoszteron, mint a cypionate vagy enanthate, amelyek sokkal rövidebb tevékenység, és egy változó vér.

Ez az egyik legnépszerűbb injekciós testosterones, mert a kombinációja a négy különböző észterek szinergikusan együtt, mind a gyorsan ható és tartós. A keveréke testosterones lehetővé teszi, hogy ismerje el a receptorok hosszabb ideig, mint a többi testosterones. A használata HCG (Human koriongonadotropint) és / vagy clomiphene citrát / tamoxifen citrát jótékony hatással lehet a következtetésre használat biztosítása érdekében egyensúlyt a hormon rendszer.

A hatékony adag a legtöbb tól 197 mg minden 2 nap.