Valmistajat

List of all manufacturers


Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

44,00 €

20% 35,20 €

Saatavuus: Stock

Buy Salbutamol Sterling Knight (salbutamol, albuterol, salbutamolum)

Albuterol (salbutamoli) on selektiivinen beeta-2-agonisti kuten klenbuterolia käytetään astman hoitoon lääketieteellisesti. Sitä käytetään rasvanpolttaja kehonrakentajat ja liikunnan harrastajille. Vaikutukset ovat hyvin samanlaisia ​​Clenbuterol lisää lypolysis (jaottelu lipidien) lisäämällä ruumiinlämpö kautta lisätä perusinsuliininsa aineenvaihdunta kiihtyy ja vähentää ruokahalun.

Viime vuosina se on tulossa yhä suositumpi kuin klenbuterolia rasvaa tappio. Se on turvallisempi vaihtoehto kuin klenbuterolin. Suurin ero on niiden puoliintumisajat. Klenbuteroli on puoliintumisaika 7-9 tuntia, albuterol puoliintumisaika on vain 3-4 tuntia. Joten vähemmän haittavaikutuksia huomattavasti alempi beeta-2-reseptorin downgrade ja helppo säätää nukkua ja lepoaikoja. Se on on vähemmän sivuvaikutuksia, kuten tärinä ja enemmän keskittyä kyky.

Albuterol on hieman enemmän anabolinen vaikutus kuin klenbuterolia. Tutkimukset osoittivat parannuksia voimaa ja vähärasvaisen massa. Oikeastaan ​​Eläinkokeissa osoittaa suurempaa massa voittoja. Eräs ystäväni kysyi, mitä antaa hänen pitbull varten lihasten kasvu ja ja Neuvoin albuterol vain 3 viikkoa. 3 viikon kuluttua hänen pikku repi koira muuttui massa hirviö En voinut uskoa silmiäni. Lean massa voittoja ihmisillä ei ole niin suuri, mutta silti havaittavissa.

Myös se on terveyshyötyjä, kuten lisäämällä hyvän kolesterolin HDL ja vähentää huonoa kolesterolia LDL. Voit lisätä albuterol omalle sykli, PCT (post syklin hoito) ja niveltäminen syklit. Joten voit ohjata kohonneet kolesteroliarvot, koska anaboliset steroidit ja pitää voitot jälkeen steroidi Cycles.

 

Annostus:

Aloitat 1 tab päivässä sitten hitaasti lisätä annostusta käyttää maks. 20 mg vuorokaudessa. Split annoksilla 3 kertaa päivässä, enintään 12-16mg päivässä on optimaalinen annostus.
Naisten pitäisi ottaa puolet annoksesta.

Kuten klenbuterolia, albuterol alas säätelee beeta-2-reseptoreihin, tulokset pienentyä ajan myötä, mutta se kestää kauemmin kuin klenbuterolia lyhyiden puoli elämää.

Suosittele lyhyitä 3 viikkoa päälle ja 1 viikon varten yhteensä 3 lyhyitä sinun pitäisi antaa pitkän tauon vähintään 3 kuukautta. Voit siis päivittää reseptoreihin ja antaa kehon levätä.

 

Side Effects:

Albuterol on merkittävä piriste sivuvaikutuksia kuten; lisääntynyt hearth määrä, korkea verenpaine, vapina, unettomuus, hikoilu ja ruokahaluttomuus. Kuten klenbuteroli se köyhdyttää aminohappo tauriini tasoilla niin kramppeja. Tauriini täydentämisestä on erittäin suositeltavaa estää lihaskramppeja.

Albuterol on paljon parempi ja turvallisempi vaihtoehto Clenbuterol. Kyllä klenbuteroli rasvanpolttaja vaikutus on enemmän kuin albuterol mutta myös sivuvaikutuksia. Kanssa albuterol lievempiä epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, enemmän anabolisia tuloksia ja pidemmän käyttöajan.

Suosittele ottaen täydentää, Omega3, CLA, ALA, multi vitamiinit-mineraalit, aminohapot (varsinkin Tauriini) ja maito-ohdake, kun olet albuterol.

 

Yhteinen tuotenimellä: Albuterol, salbutamoli, Ventolin, Salbutol, Proventil.