Valmistajat

List of all manufacturers


MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

MX 197 Max Pro 10ml vial [197mg/1ml]

72,00 €

25% 54,00 €

Saatavuus: Stock

Buy MX 197 Max Pro (mix products)

75 mg trenboloniasetaatti 3 ml
250 mg Nandroloni dekanoaatti 3 ml
250 mg Testosteroni Compound
4 ml

 

trenboloniasetaatti:

Trenboloniasetaatti on yksi tehokkaimmista ja pidetty tehokkaana anabolisia yhdisteitä olemassa tänään, ja yleensä johtaa nopeasti laadukkaita vähärasvaisen kudosten voittoja. Se sopii hyvin nopea kertyminen voimaa ja lihasmassaa, yleensä käyttäjän erinomaisia ​​tuloksia suhteellisen lyhyessä ajassa. Anabolinen vaikutus tämän lääkkeen usein kuin suositut aineet, kuten testosteroni, yksi ero: trenboloniasetaatti ei muuntaa estrogeenia. Ei ole havaittavissa vedenpidättäjinä, joten lihasten sai käyttäessäsi trenbolonin on erittäin kova ja määritelty (tarjoamalla rasva riittävän alhainen). Tuloksena korkea androgen taso voi myös nopeuttaa polttamalla rasvaa, koska trenboloniasetaatti nopeuttaa aineenvaihduntaa. Tämä androgeeni vaikutus voi myös aiheuttaa enemmän verisuonitus ja tarkemmat lihaksia, äärimmäinen kovettaminen lihaksiston, suurempi verisuonitus ja on ollut tehokas rajoitetusti kalori ruokavalio, jos proteiinin saanti on edelleen korkea. Yhdessä proteiineja säästävä / antikatabolisia ominaisuudet trenboloniasetaatti, se on erityisen tehokas lääke. Muita etuja ovat merkittävä kasvu lihasten glykogeeni ja kreatiini fosfaatti synteesiä, lisääntynyt punasolujen tuotantoa ja parantaa lihasten insuliinin reseptoreihin.

 

nandroloni Decanoate:

Nandroloni dekanoaatti on yksi yleisimmin käytetty anabolisia yhdisteitä. Sen suosio johtuu yksinkertaisesti siitä, että se esittelee monia erittäin suotuisat ominaisuudet. Rakenteellisesti Nandroloni on hyvin samanlainen kuin testosteronin, vaikka se ei ole hiiliatomin klo 19. kannan (siis sen toinen nimitys 19-nortestosterone). Rakenne on hormoni, joka esittelee vähemmän androgeeni ominaisuuksia kuin testosteroni. Ensisijainen merkitys on se, että nandrolonin ei hajoamisen tehokkaampi aineenvaihduntatuote androgeenien kohdekudoksissa. Se on pitkävaikutteinen yhdiste, jossa dekanoaatti esteri antaa tätä lääkettä hitaasti vapauttaa aikaa jopa kolme viikkoa, vaikka käytännössä vahva vapauttamaan Nandroloni on todella säilytetään yhdestä kahteen viikkoa. Nandroloni Deaconate aiheuttaa lihassolujen tallentaa enemmän typpeä kuin se vapauttaa niin, että positiivinen typpitase on saavutettu. Positiivinen typpitase on synonyymi lihasten kasvua, koska lihassolujen tässä vaiheessa, rinnastetaan (kerääntyy) paljon proteiinia kuin normaalisti. Tulos on positiivinen typpitase ja proteiinin rakennuksen vaikutuksia mukana siinä.

Monet pitävät n androlone dekanoaatti on paras koko steroideja ja mies käyttää. On osoitettu, ettei vain olisi tehokkaasti turvallisesti kasvatuksesta laiha paino, vaan myös hyödylliseksi immuunijärjestelmä sekä ottaa mainetta lieventää kipeä nivelet ja jänteet. Syynä tähän on, että se estää kortisoni reseptorit jolloin vähemmän kortisonia päästä lihassolujen ja sidekudoksen solujen. Yleisesti voidaan odottaa saada lihas paino on noin puoli määrä, joka on sama määrä testosteronia. Sykli kestävä kymmenen-kaksitoistaviikko näyttää tehdä mielekästä, odottaa saada hidas, jopa saada laatua lihas. Anti-estrogeeni on harvoin tarpeen tämän yhdisteen kanssa se vähentää mahdollisuuksia androgeeni ja estrogeenisiä vaikutuksia, sekä sen korkea anabolinen potentiaali tekee myös nandroloni erittäin hyvä tuote yhdistää testosteroni korkeampia annoksia anabolisia hoito.

 

Testosteroni Compound:

Testosteroni Compound on öljypohjainen ruiskeena sisältää neljä erilaista testosteronin esterit: testosteroni propionaatti (30 mg), testosteronia fenyylipropionaatti (60 mg), testosteronia isocaproate (60mg) ja testosteroni dekanoaatti (100 mg). Se on älykkäästi "muokattuina" sekoitus on suunniteltu antamaan nopea vielä laajennettu release testosteronia. Propionaatti ja fenyylipropionaatti esterit tämän tuotteen ovat nopeasti käytössä, vapautuu liikkeelle ensimmäisten neljän päivän ajan. Loput esterit ovat paljon hitaampia vapauttaa, oleskelevat toimivat elimistössä noin kahdesta kolmeen viikkoon (vastaavasti). Tämä on parannus standardi testosteronit kuten cypionate tai enanthate, jotka tarjoavat paljon lyhyemmän aikaa, ja vaihtelevampi veressä.

Tämä on yksi suosituimmista ruiskeena testosterones koska yhdistelmä neljän eri estereitä työn synergistisesti yhdessä sekä lyhytvaikutteinen ja pitkäkestoinen. Sekoitus testosteronit ansiosta se voidaan tunnistaa reseptorit pidemmän aikaa kuin muut testosteronit. Käyttö HCG (koriongonadotropiini) ja / tai klomifeeni sitraatti / tamoksifeenin sitraatti voi olla hyötyä myös päätteeksi käyttöä, jotta tasapaino hormonitoimintaan.

Tehokas annos useimmille vaihtelee 197 mg välein 2 päivää.