Producenter

List of all manufacturers


Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

Salbutamol Sterling Knight 100 tabs [2mg/tab]

44,00 €

20% 35,20 €

Tilgængelighed: Stock

Buy Salbutamol Sterling Knight (salbutamol, albuterol, salbutamolum)

Albuterol (salbutamol) er en selektiv beta-2 agonist lignende clenbuterol anvendes til behandling af astma medicinsk. Det bruges som fedtforbrænder af bodybuildere og fitness-entusiaster. Effekter er meget lig den Clenbuterol øger lypolysis (nedbrydning af lipider) ved at øge kropstemperaturen via forhøjelse af basal stofskifte og nedsat appetit.

I de senere år er det blevet mere populær end clenbuterol for fedt tab. Det er et mere sikkert alternativ end Clenbuterol. Væsentligste forskel er deres halveringstider. Clenbuterol har en halveringstid på 7-9 timer, albuterol halveringstid er blot 3-4 timer. Så færre bivirkninger, meget lavere niveau af beta-2 receptoren nedgradere og lettere at justere sove-og hviletider. Det har har færre bivirkninger såsom ryster og mere fokus evne.

Albuterol har lidt mere anabolske virkning end clenbuterol. Undersøgelser viste forbedringer i styrke og lean masse. Faktisk dyreforsøg viser større masse gevinster. En af mine venner spurgte hvad de skal give til hans pitbull for muskel gevinster og og jeg rådede albuterol kun for 3 uger. Efter 3 uger hans lille revet doggy forvandlet til en masse monster jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Lean masse gevinster hos mennesker er ikke så stor, men stadig mærkbar.

Også det har sundhedsmæssige fordele såsom øget gode kolesterol HDL og faldende dårlige kolesterol LDL. Du kan medtage albuterol i din cyklus, i PCT (post cyklus terapi) og bygge bro mellem cyklusserne. Så du kan styre forhøjet kolesteroltal på grund af anabolske steroider og holde gevinster efter steroid cyklusser.

 

Dosering:

Begynde at tage 1 tab dagligt derefter langsomt øge din dosis op til maksimalt 20 mg dagligt. Split doser 3 gange om dagen, for de fleste 12-16mg dagligt er optimal dosering.
Kvinder bør tage halvdelen af ​​denne dosis.

Ligesom clenbuterol, ned albuterol regulerer beta-2 receptorer, resultater aftage over tid, men det tager længere tid end de clenbuterol på grund af korte halveringstid.

Anbefal korte cyklusser 3 uger og 1 uge for total 3 korte cyklusser, så skal du give en lang pause på mindst 3 måneder. Så du kan opdatere din receptorer og giv din krop en pause.

 

Side Effects:

Albuterol har store stimulerende bivirkninger såsom; øget arne sats, højt blodtryk, rysten, søvnløshed, sved og tab af appetit. Ligesom clenbuterol det udtømmer aminosyren Taurin niveauer, så kramper opstår. Taurin supplere anbefales stærkt at forebygge muskelkramper.

Albuterol er en langt bedre og sikrere alternativ til Clenbuterol. Ja clenbuterol fedtforbrænder effekt er mere end albuterol men også bivirkninger. Med albuterol mindre alvorlige ubehagelige bivirkninger, mere anabolske resultater og længere brugstid.

Anbefal tage kosttilskud, omega3, CLA, ALA, multi vitaminer-mineraler, aminosyrer (især Taurin) og marietidsel, når du er på albuterol.

 

Fælles brand navne: Albuterol, Salbutamol, Ventolin, Salbutol, Proventil.